ABOUT ME

GANG I BAGERIET

I tirsdags bagte vi 12 stk. Low fodmap diet Grovboller med brune ris.

13950990_536049249918744_904035771_o

Her har i opskriften:

Husk at i kan bruge jeres kogte brune ris fra evt. aftensmaden dagen før.

 

Ingredienser:

/ 60 g sesamfrø / 60 g hørfrø / 2 dl vand / 5 dl laktosefri mælk / 50 g gær / 2 tsk. sukker / 1 tsk. salt / 2 spsk. olie rapsolie / 100 g kogte brune ris / 20 g fiber HUSK / 300 g fuldkornsmajsmel / 100 g havreklid / 1 æg til pensling

Sådan gør du:

1) Der skal laves en grød. Kom sesamfrø, hørfrø og 2 dl vand i en gryde. Lad det det koge sammen i 4-5 min. og afkøl til det er lunkent.

2) Den laktosefri mælk lunes og gæren opløses i mælken.

3) De øvrige ingredienser og grød tilsættes og æltes godt.

4) Lad dejen hæve tildækket i 30 min.

5) Form derefter dejen til boller og lad dem hæve yderligere 20-30 min.

6) Pensl evt. bollerne med æg og drys sesamfrø på som pynt.

7) Bollerne bages midt i ovnen i 15 min. ved 200 grader.

Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABOUT ME